Tet Cloud mājaslapa neatbalsta Internet Explorer pārlūku

Tet Cloud mājaslapa neatbalsta Internet Explorer pārlūku

Iesakām izvēlēties citu interneta pārlūku - Google Chrome, Mozilla Firefox vai Microsoft Edge

 

Lattelecom ir saņēmis starptautisko sertifikātu par atbilstību informācijas drošības pārvaldības standartam ISO 27001, kas apliecina, ka visa uzņēmuma rīcībā esošā informācija ne tikai tiek aizsargāta atbilstoši ISO standartiem un industrijas labākajai praksei, bet arī ka tā vienmēr būs savlaicīgi pieejama autorizētiem lietotājiem un netiks izpausta nepiederošām personām, sabojāta vai pazaudēta.

Šīs dokuments būtiski atvieglo līgumu slēgšanas procesu, sadarbības uzsākšanu un uzturēšanu gan ar klientiem, gan partneriem. Sagatavošanas darbi ilga gadu, un tajos tika iesaistīti vairāk nekā 60 Lattelecom darbinieki. Sertifikācijas jomā ir iekļauts arī Lattelecom meitas uzņēmums Lattelecom Technology, kas nodrošina programmatūru izstrādi un uzturēšanu.

Lattelecom galvenais tehnoloģiju direktors Uldis Tatarčuks: "Lattelecom vienmēr ir nopietni izturējies pret informācijas drošības jautājumiem. Sertifikāta iegūšana, esošo informācijas drošības pārvaldības procesu pielāgošana ISO 27001 standarta prasībām bija tikai nākošais, loģiskais solis uzņēmuma attīstībā. Šīs sertifikāts sniegs klientiem pārliecību, ka mums uzticētā informācija būs drošībā un par tās drošību rūpēsies visos organizācijas līmeņos. Esam pārliecināti, ka, organizējot uzņēmuma darbu atbilstoši labākajai praksei un standarta prasībām, minimizējam iespējamo drošības pārkāpumu skaitu un izmaksas, ko rada dīkstāves un drošības incidentu novēršana."

Sertifikātu izsniedz BM Trada Latvija, un tā saņemšanai Lattelecom tika veikts neatkarīgs audits, kas apstiprināja, ka dati tiek apstrādāti un uzglabāti atbilstoši ISO 27001 standarta augstajām prasībām.

Papildus iegūtajam ISO 27001 šogad tika atjaunots arī augstākā līmeņa PCI DSS pakalpojuma sniedzēja sertifikāts, kas ļauj finanšu iestādēm un e-komercijas uzņēmumiem izvietot savu infrastruktūru Lattelecom datu centros un nodot to Lattelecom uzturēšanā.

Paldies par ziņu.

Sazināsimies ar Jums 48 stundu laikā!

Sazinies

Aizpildiet kontaktformu! Mēs ar lielāko prieku sazināsimies, lai atbildētu uz visiem Jūsu jautājumiem.

Šo vietni aizsargā reCAPTCHA, un tiek piemērota Google Privātuma politika un Pakalpojumu sniegšanas noteikumi.